Sushi restaurant Amsterdam

Ferdinand Bolstraat 18
1072 LJ Amsterdam
020-6629996

4 sterren - gebaseerd op 93 reviews
Lunch maandag t/m zondag (12:00 - 16:00)
Diner maandag t/m donderdag- zondag (16:00 -22:00)
Diner vrijdag - zaterdag (16:00 -22:30)

 

Parkeergarage Heinekenplein

 

Locatie: 1e van de Helststraat 6
Uurprijs: € 3,50 per 50 min. of per gedeelte hiervan
Maximaal dagtarief: € 38,-
Betalen: Contant, ChipKnip, Pin, MasterCard, Visa
Maximale parkeerduur: dag
Betaald parkeren: Altijd 

Uw vertrekpunt


Ontdek de smaaksensatie van Shabu Shabu Amsterdam.

Heeft u al kennis gemaakt met de overheerlijke sushi gerechten van Shabu Shabu? Ontmoet sushi restaurant Shabu Shabu nu in Amsterdam en laat u smaakpapillen verrassen door de sensatie van ons oosterse menu. Ontdek en beleef de heerlijke Japanse keuken, deze zorgt voor verse producten met voor ieder wat wils. U kunt verschillende gerechten verwachten zoals zalm, maki’s, salades, tonijn, malse vleesgerechten en loempia’s.

Kwaliteit van Shabu Shabu

Verse sushi! Dat staat hoog in het vaandel bij Shabu Shabu. Waarom kiezen wij ervoor om dit een hoge prioriteit te geven? De smaak moet gewaarborgd blijven, daarom kiezen wij ervoor om meerdere malen per week verse vis en vlees aangeleverd te krijgen. De koks die de smaaksensatie van Shabu Shabu mogen creëren zijn ervaren en gedreven om elke avond een topprestatie te leveren.

Het ontstaan van Sushi

De letterlijke vertaling van sushi is ‘azijn toegevoegd’. Deze betekenis verraadt de oorsprong van de sushi gerechten uit de keuken van Shabu Shabu. Vroeger werd de vis gefermenteerd met behulp van rijst, azijn, suikers en zout. Vandaag de dag wordt daar niet alleen maar vis voor gebruikt maar ook zeevruchten, ei en groenten. Proef nu deze gerechten bij Shabu Shabu Amsterdam.

Proef het zelf bij Sushi restaurant Amsterdam

Shabu Shabu Amsterdam is te vinden aan de Ferdinand Bolstraat 18 in Amsterdam. De knusse zaak is gezellig en warm ingericht. Het restaurant is te vinden in De Pijp, tegenover het Heinekenmuseum en in de buurt van de Albert Cuypmarkt. Een gezellige, hippe buurt met vele restaurants en cafés. Wat is nu leuker dan een dagje winkelen of sightseeing af te sluiten met de lekkerste sushi in Amsterdam? U kunt al een avond sushi eten bij Shabu Shabu voor €20 - €30 euro. Veel mensen stellen ons de vraag of er gereserveerd kan worden bij Shabu Shabu? Ja, dit is mogelijk in Amsterdam.

Een sfeervol avondje uit in Amsterdam

Waarom zijn wij gevestigd in de Pijp van Amsterdam? Dit komt doordat het de gezelligste wijk van Amsterdam is. De gezellige en persoonlijk sfeer kunt u vinden in ons restaurant. We zullen u vriendelijk bedienen en ervoor zorgen dat u echt een avond uit bent. De bediening is snel en klantvriendelijk waardoor u terecht kunt met al uw vragen. In twee uur tijd zorgt All you can eat ervoor dat u een avond gaat beleven wat u niet snel zult vergeten. Bekijk snel de Menu kaart van Shabu Shabu om een keuze te maken.

Ervaar de beleving van sushi restaurant Shabu Shabu Amsterdam: