Sushi restaurant Apeldoorn

Marktplein 40
7311 LR Apeldoorn
055 - 744 00 63

4 sterren - gebaseerd op 18 reviews
Lunch maandag t/m zondag (12:00 - 16:00)
Diner maandag t/m donderdag- zondag (16:00 -22:00)
Diner vrijdag - zaterdag (16:00 -22:30)

P1 Parking Apeldoorn Markt Centrum

Beekstraat 17
7311 LE Apeldoorn

Openingstijden

Maandag: open
Dinsdag: open
Woensdag: open
Donderdag: open
Vrijdag: open
Zaterdag: open
Zondag: open

Zondag t/m donderdag eerste 3 uur gratis parkeren
Vrijdag en zaterdag €4,50 voor 3 uur parkeren

Prijsinformatie

U kunt als gast van Shabu Shabu voordelig parkeren bij P1 Parking Apeldoorn Markt centrum aan Beekstraat 17. Op zondag t/m donderdag krijgt u van ons de eerste 3 uur parkeren gratis. Op vrijdag en zaterdag kunt u voor €4,50 3 uur parkeren. Na afloop van uw diner, kunt u uw parkeerkaart bij één van onze medewerkers laten afstempelen. Met de afgestempelde parkeerkaart kunt u direct het parkeerterrein verlaten.
Uw vertrekpunt


Jarenlang konden onze gasten uit de Randstad genieten van de Japanse keuken.  Nu is het tijd voor Apeldoorn om kennis te maken met ons heerlijk concept. In hartje Apeldoorn kan er genoten worden van verse sushi en heerlijke warme gerechten.

Met een uitgebreid menukaart is er voor elk wat wils. De nigiri’s, Gunkan’s en maki’s voor de sushi liefhebbers. Daarnaast zijn er vegetarische gerechten van sojabonen en zure komkommers tot aan gebakken rijst en loempia’s. Ook zijn er heerlijke warme gerechten waar elk vleeseter van kan genieten. Twee uur lang kunt u genieten van alle gerechten.

Met een Oosters sfeer in het restaurant kunt u nog meer genieten van de Japanse cultuur.  Twee uur lang kunt u onbeperkt eten in een Japanse omgeving. Samen met ons snelle, gastvrije en vriendelijke bediening zult u keer op keer een apart maar toch gezellige ervaring hebben bij Shabu Shabu Apeldoorn. Shabu Shabu Apeldoorn is te vinden aan Marktplein 40.

Bekijk snel de Menu kaart van Shabu Shabu om een keuze te maken.