Sushi restaurant Den Haag

Torenstraat 138
2513 BW Den Haag
070-3628679

4 sterren - gebaseerd op 52 reviews
Lunch maandag t/m zondag (12:00 - 16:00)
Diner maandag t/m donderdag- zondag (16:00 -22:00)
Diner vrijdag - zaterdag (16:00 -22:30)

 

Parkeergarage 'Q-Park Torenstraat'

Er zijn uitrijkaarten verkrijgbaar voor € 6,00 voor 3 uur parkeren.
Locatie: Geest 1

Tarieven Q-Park:

Eerste 60 minuten of een gedeelte hiervan € 3,00

Daarna per 19 minuten of een gedeelte daarvan € 1,00

Speciaal nachttarief van 18:00-6:00 uur € 10,00

Maximaal dagtarief € 26,00

Betalen: Contant, ChipKnip, Pin, Visa, MasterCard, American Express
Betaald parkeren: Altijd

Uw vertrekpunt


Gunkan, nigiri, temaki, sashimi, urumaki en maki van zalm, garnaal, inktvis, octopus, kuit, paling, krab, sint-jakobsschelp, avocado, tofoe en ei…. Voor de lekkerste sushi in Den Haag komt u al snel uit bij restaurant Shabu Shabu Den Haag. Naast koude rechten staat er ook een groot aantal smaakvolle warme gerechten op de kaart, zoals kip, lamsvlees, rund, loempia, gefrituurde inktvis en groenten.

Torengarage

Shabu Shabu Den Haag is te vinden aan de Torenstraat 138 in het centrum van Den Haag. Het straatbeeld wordt gedomineerd door de monumentale Torengarage, het eerste gestapelde garagegebouw van Nederland. In dit bijzondere gebouw is Shabu Shabu Den Haag gevestigd. Een bijzondere locatie voor een unieke smaakbeleving.

Verse sushi

Sushi eten bij Shabu Shabu betekent genieten van verse producten. De koks van het restaurant maken alleen gebruik van verse vis en vlees. Met oog voor detail worden de verschillende Japanse hapjes met zorg voor u bereid. Wij werken volgens het ‘all you can eat’ principe. Dit betekent dat u in 2 uur zoveel kunt eten als u wilt. En u bepaalt zelf in welke volgorde u de gerechtjes en sushi bestelt.

Ontstaan sushi

Sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië en heeft zijn weg vervolgd naar Japan in de zevende eeuw. Het is een manier om vis te bewaren. Hoewel in de eerste instantie rauwe vis het belangrijkste ingrediënt was voor sushi, wordt tegenwoordig ook veel sushi gemaakt van gebakken vis, schelpdieren en andere ingrediënten.

Betaalbare sushi

Sushi is gezond. Ze zijn voedzaam, hebben een laag vetgehalte en bevatten veel omega-3 vetzuren. Dat sushi in Den Haag betaalbaar kan zijn, bewijst Shabu Shabu. Het sushirestaurant in Den Haag is ruim opgezet, u kunt er terecht voor zowel lunches als diners en er ademt een gezellige sfeer. De bediening is snel, gastvrij en vriendelijk. Bekijk snel de Menu kaart van Shabu Shabu om een keuze te maken.

Wat moet u nog weten over sushi restaurant Shabu Shabu?
Prijsklasse: €20 - €30 euro.
Reserveren? Ja

Reserveren? Dit kan via telefoonnummer: 070-3628679