Sushi restaurant Dordrecht

Wijnstraat 239
3311 BV Dordrecht
078-6390715

4 sterren - gebaseerd op 32 reviews
Lunch vrijdag t/m zondag (12:00 - 16:00)
Diner maandag t/m donderdag- zondag (16:00 -22:00)
Diner vrijdag - zaterdag (16:00 -22:30)

 

Parkeergarage 'Visstraat'

Locatie: Visstraat 18
Uurprijs: € 1,20 per 45 min. of een gedeelte hiervan
Maximaal dagtarief: € 25,-
Betalen: Contant of ChipKnip
Maximale parkeerduur: dag
Betaald parkeren: maandag t/m zaterdag van 07:45 – 22:00 Zondag:gesloten

 

Uw vertrekpunt


Shabu Shabu Dordrecht is te vinden op een unieke locatie in Dordrecht, de winkelstad bij uitstek. Het sushirestaurant is te vinden aan Wijnstraat 239, in de buurt van restaurants en winkels.

Uitgebreide sushikaart

Ontdek overheerlijke en bovenal verse sushi in Dordrecht. Sinds 2012 kunnen mensen ook in Dordrecht bij ons terecht voor pure smaken uit Japan. Er is voor ieder wat wils. Bij ons heeft u een ruime keuze aan gunkan, nigiri, temaki, urumaki en maki van zalm, garnaal, inktvis, octopus, kuit, paling, krab, sint-jakobsschelp, avocado, tofoe en ei. Daarnaast kunt u ook genieten van sashimi en hebben wij een ruim assortiment warme gerechten zoals tori, harumaki, ika tempura en groenten.

Ontstaan sushi

Sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië. Het is een manier om vis te bewaren. Hoewel in de eerste instantie rauwe vis het belangrijkste ingrediënt was voor sushi, wordt tegenwoordig ook veel sushi gemaakt van gebakken vis, schelpdieren en andere ingrediënten.

All you can eat

Bij ons  kunt u in 2 uur zoveel eten u wilt. U bepaalt zelf wat u eet en in welke volgorde. De bediening is snel, gastvrij en vriendelijk en in ons kleurrijke restaurant ademt een prettige sfeer. Bent u op zoek naar de lekkerste sushi in Dordrecht? Bij Shabu Shabu Dordrecht staan we iedere dag (tijdens de lunch en diner) voor u klaar. Wij hebben genoeg ruimte om groepen te ontvangen.

Verse sushi

Meerdere malen per week krijgen wij verse vis en vlees aangeleverd. Dit proeft u. Voor verse sushi in Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor zowel lunch als diner.
Bekijk snel de Menu kaart van Shabu Shabu om een keuze te maken.

Wat moet u nog weten over sushi restaurant Shabu Shabu?
Prijsklasse: €20 - €30 euro.
Reserveren? Ja

Reserveren? Dit kan via telefoonnummer: 078-6390715