Sushi restaurant Haarlem

Hortusplein 3
2019 XV Haarlem
023-5291256

4 sterren - gebaseerd op 58 reviews
Lunch vrijdag t/m zondag (12:00 - 16:00)
Diner maandag t/m donderdag- zondag (16:00 -22:00)
Diner vrijdag - zaterdag (16:00 -22:30)

 

Parkeergarage 'Raaks'

Locatie: Zijlvest 45
Uurprijs: € 1,20 voor 33 min. of een gedeelte hiervan
Maximaal dagtarief: € 31,-
Betalen: Contant, ChipKnip, Pin, Visa, MasterCard, American Express
Maximale parkeerduur: dag
Betaald parkeren: Altijd

 

 

 

Uw vertrekpunt


Shabu Shabu is te vinden op een unieke locatie in Haarlem, de winkelstad bij uitstek. Het sushirestaurant is te vinden aan Hortusplein 3, in de buurt van restaurants, winkels, de bioscoop en de voormalige Jacobskerk. Deze kerk is omgebouwd tot volledig operationele brouwerij.

Uitgebreide sushikaart

Ontdek overheerlijke en bovenal verse sushi in Haarlem. Sinds 2011 kunnen mensen ook in Haarlem bij ons terecht voor pure smaken uit Japan. Er is voor ieder wat wils. Bij

ons heeft u een ruime keuze aan gunkan, nigiri, temaki, urumaki en maki van zalm, garnaal, inktvis, octopus, kuit, paling, krab, sint-jakobsschelp, avocado, tofoe en ei. Daarnaast kunt u ook genieten van sashimi en hebben wij een ruim assortiment warme gerechten zoals kip, loempia, gefrituurde inktvis en groenten.

Ontstaan sushi

Sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië. Het is een manier om vis te bewaren. Hoewel in de eerste instantie rauwe vis het belangrijkste ingrediënt was voor sushi, wordt tegenwoordig ook veel sushi gemaakt van gebakken vis, schelpdieren en andere ingrediënten.

All you can eat

Bij ons  kunt u in 2 uur zoveel eten u wilt. U bepaalt zelf wat u eet en in welke volgorde. De bediening is snel, gastvrij en vriendelijk en in ons kleurrijke restaurant ademt een prettige sfeer. Bent u op zoek naar de lekkerste sushi in Haarlem? Bij Shabu Shabu staan we iedere dag (tijdens de lunch en diner) voor u klaar. Wij hebben genoeg ruimte om roepen te ontvangen.

Verse sushi

Meerdere malen per week krijgen wij verse vis en vlees aangeleverd. Dit proeft u. Voor verse sushi in Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor zowel lunch als diner. Bekijk snel de Menu kaart van Shabu Shabu om een keuze te maken.

Wat moet u nog weten over sushi restaurant Shabu Shabu?
Prijsklasse: €20 - €30 euro.
Reserveren? Ja

Reserveren? Dit kan via telefoonnummer: 023-5291256