Sushi restaurant Nijmegen

Klein Marienburg 24
6511 PL Nijmegen
024-3222322

4 sterren - gebaseerd op 27 reviews
Lunch maandag t/m zondag (12:00 - 16:00)
Diner maandag t/m donderdag- zondag (16:00 -22:00)
Diner vrijdag - zaterdag (16:00 -22:30)

Parkeergarage 'Mariënburg'

Locatie: Arsenaalgas 8
Uurprijs: 08:00 – 18:00 €2,45 Avondparkeren: 18:00 – 08:00 €0,50
Maximaal dagtarief: € 12,-
Betalen: muntgeld, biljetten (5 en 10 euro), Chipknip, PIN-pas, creditcard. Betaling met biljetten mogelijk vanaf €4,50
Maximale parkeerduur: dag
Betaald parkeren: Altijd

Uw vertrekpunt


Voor goede sushi in Nijmegen kom je al snel bij Shabu Shabu terecht.

Uitgebreide sushikaart

Onze kaart is uitgebreid. U kunt bij ons terecht voor gunkan, nigiri, temaki, urumaki en maki van zalm, garnaal, inktvis, octopus, kuit, paling, krab, sint-jakobsschelp, avocado, tofoe en ei. Daarnaast kunt u ook genieten van sashimi en warme gerechten zoals kip, loempia, gefrituurde inktvis en groenten. Kortom, voor ieder wat wils. Shabu Shabu serveert de beste sushi in Nijmegen.

Verse sushi

Wij werken alleen maar met verse producten. Waarom? Omdat je dit proeft. Meerdere malen per week krijgen wij verse vis en vlees aangeleverd, waarvan wij de mooiste en lekkerste sushi maken. Sushi is gezond. Het bevat namelijk gezonde vetzuren.

Ontstaan van sushi

Sushi kent meerdere ingrediënten, waarvan de rijst altijd terugkomt en de overige ingrediënten aanvullend zijn. Sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië. Het was een manier om vis te bewaren. Hoewel in de eerste instantie rauwe vis het belangrijkste ingrediënt was voor sushi, wordt tegenwoordig ook veel sushi gemaakt van gebakken vis, schelpdieren en andere ingrediënten.

Trendy locatie

Op zoek naar een restaurant met goede sushi in Nijmegen? Kom naar Shabu Shabu, aan de Klein Marienburg 24. Het gebied telt vele trendy restaurants en cafés. Het is dus een levendige buurt met potentie.

Vele vestiging

Shabu Shabu is te vinden in verschillende steden in Nederland. Wilt u graag uitgebreid tafelen en proeven van onze heerlijke verse producten? Wij staan iedere dag voor u klaar. Ons restaurants is ook geschikt voor groepen. Informeer naar de mogelijkheden.
Bekijk snel de Menu kaart van Shabu Shabu om een keuze te maken.

Wat moet u nog weten over sushi restaurant Shabu Shabu?
Prijsklasse: €20 - €30 euro.
Reserveren? Ja

Reserveren kan via telefoonnummer: 024-3222322