Sushi restaurant Rotterdam Zuid

Cor Kieboomplein 109
3077 MK Rotterdam
010-4834161

4 sterren - gebaseerd op 68 reviews
Lunch maandag t/m zondag (12:00 - 16:00)
Diner maandag t/m donderdag- zondag (16:00 -22:00)
Diner vrijdag - zaterdag (16:00 -22:30)

Openbare parkeerruimte

Parkeren voor de deur ma-wo vanaf 18:00 gratis

Uw vertrekpunt


Lekker sushi eten tegenover de Kuip in Rotterdam-Zuid? Het kan bij restaurant Shabu Shabu. Het trendy restaurant is te vinden op een fantastische locatie; dichtbij het stadion, bioscoop, bowlingbaan en het openbaar vervoer. Bovendien zijn er veel parkeermogelijkheden. Voor lekkere, verse sushi hoeft u dus niet het centrum in. U vindt verse sushi in Rotterdam-Zuid bij Shabu Shabu.

Uitgebreide sushikaart

Ontdek overheerlijke en bovenal verse sushi in Rotterdam-Zuid. Kom genieten van de Japanse keuken bij Shabu Shabu. Bij ons heeft u een ruime keuze aan gunkan, nigiri, temaki, urumaki en maki van zalm, garnaal, inktvis, octopus, kuit, paling, krab, sint-jakobsschelp, avocado, tofoe en ei. Daarnaast kunt u ook genieten van sashimi en hebben wij een ruim assortiment warme gerechten zoals kip, loempia, gefrituurde inktvis en groenten.

Verse sushi

Onze gepassioneerde koks werken alleen met verse producten. Dit proef en ruik je. We vinden het belangrijk om u de beste producten voor te schotelen. Wij besteden aandacht aan onze talloze kleine hapjes en gerechten, die nog gezond zijn ook. Sushi heeft een laag vetgehalte en bevatten veel omega-3 vetzuren. Daarnaast is het lekker en voedzaam. Sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië. Het was een manier om vis te bewaren.

Sfeervol restaurant

Bij ons  kunt u in 2 uur zoveel eten u wilt. U bepaalt zelf wat u eet en in welke volgorde. De bediening is snel, gastvrij en vriendelijk. In ons restaurant ademt een prettige sfeer. Ons restaurant is laagdrempelig en gezellig en is te vinden op een unieke locatie aan Cor Kieboomplein 109. Bent u op zoek naar de lekkerste sushi in Rotterdam-Zuid? Bekijk snel de Menu kaart van Shabu Shabu om een keuze te maken.

Bij Shabu Shabu staan we iedere dag (voor zowel lunch als diner) voor u klaar. Wilt u een tafel voor twee of komt u met een grote groep? Alles is mogelijk. U kunt reserveren via telefoonnummer: 010-4834161.

Wat moet u nog weten over sushi restaurant Shabu Shabu?
Prijsklasse: €20 - €30 euro.
Reserveren? Ja