All you can eat Hoofddorp

Een vaste prijs betalen om onbeperkt te eten, in Nederland is dit all you can eat concept de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Bij all you can eat restaurants staat voorop dat u zelf bepaalt wat en hoeveel u eet. Bij Shabu Shabu Hoofddorp leggen we de nadruk op het ontdekken van nieuwe smaken tijdens een etentje. Daarom hebben wij een all you can taste concept.

All you can eat sushi eten bij Shabu Shabu in Hoofddorp:

 • Altijd een vaste lage prijs
 • Vers bereide sushi
 • Uitgebreide menukaart: meer dan 100 gerechten
 • Overheerlijke Japanse smaken
 • Dessertbuffet
 • Onbeperkt eten bestellen

Bekijk hier onze menukaart.

 • Adresgegevens

  Burgemeester van Stamplein 148-152
  2132 BH Hoofddorp
  Routebeschrijving

 • Openingstijden

  • Zondag t/m donderdag:16:00 – 22:00 uur
  • Vrijdag en zaterdag:16:00 – 22:30 uur
  • 1e zitting*:17:00 – 19:30 uur
  • 2e zitting*:20:00 – 22:30 uur
  • * Zittingen alleen op vrijdagen, zaterdagen en feestdagen
 • Reserveer direct:

  023 562 2216

 

Prijzen all you can taste

Maandag t/m woensdag Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen)
Volwassenen € 27,50 € 28,90
Kinderen * € 12,50 € 12,50

*Kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 - 3 jaar gratis.
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

All you can eat sushi

Onbeperkt eten tegen een vast tarief is ideaal voor mensen die zich niet vast willen houden aan een standaard driegangendiner. U bepaalt zelf wat u eet en in welke volgorde u de gerechten eet. Een ander voordeel is dat u van tevoren weet wat u betaalt voor het eten. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan wanneer u de rekening krijgt. Deze voordelen van all you can eat hebben we bij Shabu Shabu Hoofddorp gecombineerd met onze visie om een unieke smaakervaring te creëren voor onze gasten. Het resultaat? Het all you can taste principe.

All you can taste bij Shabu Shabu

Bij ons restaurant profiteert u van de voordelen van all you can eat zonder dat u kwaliteit verliest. U kunt onbeperkt genieten van de gerechten van onze menukaart. All you can taste is de uitkomst voor mensen die ervan houden om nieuwe smaken te ontdekken en nieuwe gerechten te proeven.

Wij serveren onze gerechten niet in de vorm van een buffet. Tijdens meerdere rondes kunt u een aantal gerechtjes per persoon bestellen die vervolgens bij u aan tafel gebracht worden. Uw bestelling wordt vers bereid door onze ervaren koks. Het leuke aan all you can taste is dat u gerechten kunt combineren en delen met uw tafelgenoten. Onze uitgebreide menukaart bestaat uit meer dan honderd gerechten, zo bent u ervan verzekerd dat er altijd iets tussen zit wat u lekker vindt.

Shabu Shabu Hoofddorp

In ons gezellige en sfeervolle restaurant in Hoofddorp geniet u van de lekkerste sushi. Onze bediening is gastvrij, vriendelijk en snel waardoor u nooit langer op uw hapjes en drankjes hoeft te wachten dan nodig. Sluit uw all you can taste ervaring af met de lekkerste nagerechten van ons dessertbuffet.

All you can eat reserveren

Wilt u ook een unieke smaakbeleving ervaren bij Shabu Shabu? Reserveer dan een tafel bij ons restaurant door te bellen naar 023 562 2216.

Liever thuis genieten van overheerlijke sushi? Bestel dan uw sushi bij Shabu to go en laat uw bestelling bij u thuis bezorgen. Meer informatie vindt u op de website van Shabu to go.

Parkeerinformatie

Parkeergarage ‘De Vier Meren’
INTERPARKING website
Tegen een gereduceerd tarief kunt u een nasteekkaart verkrijgen voor € 2,50 bij Shabu Shabu Hoofddorp. Deze is geldig tussen 18:00 - 08:00 uur. Uitsluitend voor onze gasten.