All you can eat Zoetermeer

Het idee bij all you can eat is dat u een vast bedrag betaalt waarvoor u onbeperkt mag eten. Het grote voordeel is dat u zich niet aan een standaard voor-, hoofd- en nagerecht hoeft te houden. U bepaalt zelf wat u eet en in welke volgorde u de gerechten besteld. Ook bij Shabu Shabu in Zoetermeer kunt u terecht voor onbeperkt eten. Volgens onze visie is het belangrijk dat onze gasten een heerlijke avond hebben en nieuwe smaken ontdekken. Een optimale (smaak)beleving staat bij Shabu Shabu daarom voorop. Daarom bieden wij het all you can taste concept.

All you can eat sushi eten bij Shabu Shabu in Zoetermeer:

 • Een unieke smaakervaring
 • Vast laag tarief
 • Onbeperkt eten
 • Vriendelijke bediening
 • Keuze uit meer dan honderd gerechten
 • Uitgebreid dessertbuffet
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Bekijk hier onze menukaart.

 • Openingstijden

  • Zondag t/m donderdag:12:00 – 22:00 uur
  • Vrijdag en zaterdag:12:00 – 22:30 uur
 • Reserveer direct:

  079 342 5632

 

Wat kost all you can taste?

Lunch (12:00 - 15:00 uur) Diner (16:00 - 22 uur)
Maandag - zondag Maandag - woensdag Donderdag - zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen)
Volwassenen € 18,50 € 27,50 € 28,90
Kinderen * € 9,50 € 12,50 € 12,50

*Kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 - 3 jaar gratis.
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ontvang alle aanbiedingen.

Onbeperkte keuze met all you can eat

Wanneer u tijdens een etentje onbeperkt wilt eten, is all you can eat de uitkomst. U betaalt een vaste prijs voor een aantal uren. Binnen deze tijd kunt u onbeperkt genieten van het aanbod van het betreffende restaurant. Ook veel sushi restaurants hanteren het all you can eat principe. Bij Shabu Shabu Zoetermeer draait het om smaken, proeven en combineren. Daarom noemen wij ons concept all you can taste.

All you can taste: onbeperkt proeven

Bij ons sushi restaurant draait het niet alleen om het onbeperkt kunnen eten. We vinden het belangrijk dat u geniet van de uitstekende smaken die de Japanse keuken te bieden heeft. Ons concept is ideaal wanneer u graag nieuwe smaken ontdekt en nieuwe gerechten probeert.

Met onze menukaart heeft u de keuze uit meer dan honderd gerechtjes. Klassieke sushi als maki, temaki en nigiri mogen natuurlijk niet ontbreken op het menu, maar ook voor liefhebbers van vlees en groenten hebben we genoeg keuze. All you can taste is de perfecte manier om gerechtjes te combineren en te delen met uw tafelgenoten. Een ander voordeel is dat u helemaal zelf bepaalt in welke volgorde u de gerechtjes bestelt.

Shabu Shabu Zoetermeer

Al sinds 2006 kunt u voor lekkere, verse sushi terecht bij Shabu Shabu in Zoetermeer. We zijn gevestigd in een levendige buurt met veel trendy cafés en restaurants. Op deze locatie kunt u ook met een grote groep terecht voor een all you can taste ervaring.

All you can eat tafel reserveren

Wilt u ook onbeperkt sushi eten bij Shabu Shabu in Zoetermeer? Bel dan 079 342 5632 om een tafel te reserveren.

Parkeerinformatie

Parkeergarage ‘Duitslandlaan’
INTERPARKING website