Artistieke vormen van sushi

17 December, 2014 15:05

December is een feestelijke maand, het Sinterklaasfeest is net voorbij en kerst staat alweer voor de deur. In deze maand vonden wij het daarom tijd voor een blog met feestelijke en artistieke vormen van sushi. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Sushichefs vinden niet alleen de smaak, maar ook de opmaak van sushi erg belangrijk. Onze sushi wordt dan ook altijd met de grootste zorg bereid om onze heerlijke gerechten zo mooi mogelijk voor u te presenteren. Rond de kerst wordt er veel gevarieerd met kleuren en vormen, wij hebben daarom een aantal prachtige kerst sushi’s voor jullie op een rijtje gezet.

Kleuren en vormen

Bij onderstaande maki sushi is niet alleen rekening gehouden met de opmaak van de sushi maar ook het bord is prachtig gedecoreerd. Op het bord zijn rode tinten verwerkt (kerst thema) en de sushi zelf bevat diverse sterren. Deze maki sushi is op deze manier een lust voor het oog en past helemaal bij de kerst!

Artistieke sushi

Onderstaande sushi zijn werkelijk waar een kunstwerk. De sushi’s bevatten diverse soorten gezichten (waaronder een Kerstman). De sushichefs hebben bij het maken van deze sushi rekening gehouden met de kleinste details en je durft deze dan ook bijna niet op te eten. Prachtig!

Artistieke sushi 2

Met kerst worden vaak speciale taarten gehaald, maar wat dacht u van een sushitaart? Ja echt! Op onderstaande foto is met behulp van sushi een mooie taart gemaakt. Er is  rekening gehouden met kleine details en de taart zie er uit om op te smullen, schitterend!

Artistieke Sushi 3

Geniet van onze sushi

Dit waren drie prachtige vormen van sushi en echte artistieke hoogstandjes. Heeft u met kerst al plannen? Of heeft u geen zin om een uitgebreid diner te bereiden? Kom dan gezellig sushi eten met uw gezin of familie. Tijdens de kerst hebben wij diverse arrangementen, bekijk ze hier en reserveer direct!