Blog

Kerstmenu 2018

Kerstmenu 2018

Heeft u al plannen gemaakt voor de aankomende feestdagen? Bij Shabu Shabu kunt u nu reserveren voor een volledig verzorgde kerstbrunch of kerstdiner. Naast alle gerechten op ons uitgebreide menukaart met de lekkerste sushi en grill gerechten, is het ook mogelijk om een ‘All-in drink’ arrangement te reserveren. Zo kunt u helemaal onbezorgd genieten deze Kerst! +++++ Vanaf de eerste kerstdag tot einde van het jaar ontvang iedereen die bij Shabu Shabu komen eten een dagje wellness voucher cadeau bij de mooiste wellnessresorts van Nederland t.w.v.
Vier de zomer bij Shabu Shabu

Vier de zomer bij Shabu Shabu

Summer Deal wegens succes verlengd!!  ☀️ Profiteer nu ook in augustus 7 dagen per week!!! van een heerlijke all-in drink actie. Voor maar €5,- extra kun je tijdens het diner onbeperkt genieten van drankjes op de kaart.


Voorwaarden  Geldig bij alle filialen Geldig 7 dagen per week Geldig van 1 augustus t/m 31 augustus 2018* Geldig vanaf 2 personen Dit all-in arrangement is 2 uur geldig Het hele gezelschap dient deel te nemen Alleen geldig bij betaald diner (actie geldt dus niet voor 0 - 3 jarigen) Niet geldig bij lunch Geldt voor huiswijn, tapbier, fris, Calpis & selectie aan warme dranken Niet geldig in combinatie met andere acties Drank verspilling wordt niet op prijs gesteld *Let op! De actie geldt bij Shabu Shabu Amsterdam Rembrandtplein niet op zaterdag 4 augustus.
Verras je vader met Vaderdag

Verras je vader met Vaderdag

Aanstaande zondag is het weer Vaderdag en wat is er dan leuker dan jouw liefste vader te verrassen met een leuk uitje, zoals een etentje bij Shabu Shabu?

Summer Deal Shabu Shabu Leiden

Summer Deal Shabu Shabu Leiden

Vier de zomer bij Shabu Shabu Leiden!!

Vier de zomer bij Shabu Shabu Zoetermeer

Vier de zomer bij Shabu Shabu Zoetermeer

Vier de zomer bij Shabu Shabu!

Wat is het genieten met deze heerlijke temperaturen! Om dat te vieren geven we bij Shabu Shabu Zoetermeer de gehele maand juni een drankje weg.
Kom gezellig langs en geniet optimaal van de zomer!

De perfecte Moederdag bij Shabu Shabu

De perfecte Moederdag bij Shabu Shabu

Zondag 13 mei is het weer zover: Moederdag! Dat betekent natuurlijk dat je de allerliefste moeder in het zonnetje moet zetten!

Maak met Kerst je eigen sushi creaties

Maak met Kerst je eigen sushi creaties

De feestdagen staan weer voor de deur en wat hoort er bij Kerst? Jawel, eten! Heb je nog geen idee wat het kerstdiner gaat worden, maar vind je het wel leuk om je familie en/of vrienden te verrassen met iets unieks? Dan zijn deze sushi kerst creaties echt iets voor jou.

Share your Disaronno Sour en win tickets naar Milaan

Share your Disaronno Sour en win tickets naar Milaan

Share your Disaronno Sour en win tickets naar Milaan! ✈️ Bestel in de maand december bij Shabu Shabu een heerlijke Disaronno Sour voor maar €5,00! Maak een leuke, originele foto met jouw Disaronno Sour en plaats deze onder dit bericht met de hashtags #DisaronnoSour #ShabuShabu.

Sashimi deal Shabu Shabu Leiden

Exclusief bij Shabu Shabu Leiden! De 'Autumn is awesome Sashimi deal'!

Autumn is Awesome actie Dordrecht

Profiteer de gehele maand oktober van extra lage 'All you can taste' prijzen!

Getoond 1–10 van 641234567