Blog

Sashimi deal Shabu Shabu Leiden

Exclusief bij Shabu Shabu Leiden! De 'Autumn is awesome Sashimi deal'!

Autumn is Awesome actie Dordrecht

Profiteer de gehele maand oktober van extra lage 'All you can taste' prijzen!

Shabu Shabu stapt over naar duurzame vis

Shabu Shabu stapt over naar duurzame vis

Shabu Shabu bereidt al geruime tijd haar gerechten met duurzame vis en is nu als eerste sushiketen in Nederland partner van Stichting Vis&Seizoen. Deze stichting is een initiatief van Versvishandel Jan van As en heeft als doel de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel te verduurzamen. Shabu Shabu wil door middel van dit partnerschap bijdragen aan een duurzame visvangst en kweek.

Shabu Shabu steunt KiKa

Shabu Shabu steunt KiKa

Shabu Shabu steunt de strijd tegen Kinderkanker. Op 25 juni lopen wij met ons team mee met de Run for KiKa in Rotterdam.

Sushi bereiden met duurzame vis

Sushi bereiden met duurzame vis

Bij Shabu Shabu staat versheid van producten en kwaliteit voorop. Door te werken met duurzame vis kunnen we een nieuwe standaard zetten binnen onze ambities.

5 opmerkelijke sushivariaties

We kennen allemaal de sushigerechten zoals verkrijgbaar in sushirestaurants zoals Shabu Shabu. Voor deze smakelijke hapjes maken de sushichefs gebruik van verschillende vormen en kleuren, maar wist je dat het veel gekker kan? Van Poeshi’s tot glow in the dark sushi: voor sommige sushi fans is niets te gek. Glow in the dark sushi In 2012 was glow in the dark sushi een enorme trend in Amerika. Het hoofdbestanddeel van deze populaire sushihapjes is GloFish. Dit zijn genetisch gemodificeerde zebravissen.
De traditionele Japanse keuken

De traditionele Japanse keuken

De Japanse keuken is sinds 2011 in opkomst in Nederland. Vanaf dat moment is de populariteit van Japans voedsel alleen maar toegenomen. In de traditionele Japanse keuken (washoku in het Japans) is eenvoud van de gerechten één van de belangrijkste aspecten. Ook de harmonie van de verschillende smaken heeft een hoge prioriteit. Daarnaast is de uitstraling van het gerecht van belang.
De 5 leukste sushi-gadgets

De 5 leukste sushi-gadgets

Ben jij een echte sushi-fan? Tegenwoordig kunnen fans hun liefde voor sushi uitdragen dankzij de vele sushi-gadgets die online te vinden zijn. Van een sushi-koffer tot sushi-sokken: je kunt het zo gek niet bedenken. En zeg nou zelf, hoe leuk is het om je liefde voor sushi te bestempelen met echte sushigadgets? Wij hebben de 5 leukste gadgets voor jou bij elkaar gezocht en op een rijtje gezet.

Sushi eten in Japan: dankzij deze tafelmanieren word je niet het land uit gezet

Sushi eten in Japan: dankzij deze tafelmanieren word je niet het land uit gezet

In sushirestaurants in Europa zijn niet alle gewoontes en tradities uit Japan terug te vinden. Wanneer u sushi gaat eten in Japan is het daarentegen wel handig als u een beetje op de hoogte bent van de typische Japanse gebruiken. Hoewel de Japanners niet zullen verwachten dat u alle regels kent, vinden zij het leuk om te zien als u zich heeft verdiept in hun cultuur. Ook zijn er bepaalde dingen die u beter niet kunt doen wanneer u sushi gaat eten in Japan, zoals naar iemand wijzen of met je stokjes in je eten prikken.

Have yourself a maki christmas bij Shabu Shabu

Have yourself a maki christmas bij Shabu Shabu

Weet jij al wat je gaat doen deze kerst? Bij Shabu Shabu kun je nu een tafeltje reserveren voor een volledig verzorgd kerstdiner of kerstbrunch. Naast de vele heerlijke gerechtjes is het deze kerst ook mogelijk om een ‘All you can drink’-arrangement te reserveren. Zo geniet je volop van al het lekkers en blijf je hapjes en drankjes bestellen zonder je ergens zorgen over te hoeven maken.

Getoond 1–10 van 56123456