Japans restaurant Nijmegen

Ons Japanse restaurant in Nijmegen is zeven dagen per week geopend en serveert de lekkerste sushi van de stad. Van vrijdag tot en met zondag is het ook mogelijk om een tafel te reserveren voor een gezellige lunch. Met ons all you can taste concept geniet u onbeperkt van de uitgebreide menukaart van Shabu Shabu. Reserveer hieronder eenvoudig een tafel of bel naar 024 322 2322.

ONLINE RESERVEREN

  • Openingstijden

    • Maandag t/m donderdag:16:00 – 22:00 uur
    • Vrijdag t/m zaterdag:12:00 – 22:30 uur
    • Zondag:12:00 – 22:00 uur
  • Reserveer direct:

    024 322 2322

PRIJZEN LUNCH EN DINER

Lunch (12:00 – 16:00 uur) Diner (vanaf 16:00 uur)
Vrijdag - zondag Maandag t/m woensdag Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd Kerst)
Volwassenen € 18,50 € 27,50 € 28,90
Kinderen van 4 t/m 10 jaar € 9,50 € 12,50 € 12,50
Kinderen tot 4 jaar Gratis Gratis Gratis

ONTDEK ONZE HEERLIJKE JAPANSE SPECIALITEITEN

We serveren in ons restaurant in Nijmegen heerlijke verse sushi zoals uramaki, temaki en nigiri. Ook hebben we een ruim assortiment met authentiek bereide maki sushi, u heeft onder andere keuze uit maki met tonijn en zalm. Behalve de vele soorten sushi is er ook een ruime keuze aan koude en warme Japanse specialiteiten. Shabu shabu is eveneens gespecialiseerd in de bereiding van gefrituurde inktvis, groentegerechtjes en kip.

DE VERSE SUSHI VAN SHABU SHABU

In ons trendy ingerichte restaurant werken we alleen met verse ingrediënten. Dit proeft u vanzelfsprekend terug in zowel de sushi als alle andere gerechten. Elke week ontvangen we een paar keer verse groenten, vis en vlees. In de loop der jaren zijn er steeds meer sushisoorten bij gekomen en onze enthousiaste koks bereiden graag verrassende en lekkere combinaties voor u. Naast dat het hartstikke lekker is, is sushi ook nog eens gezond. Deze gerechten bevatten namelijk veel gezonde vetzuren.

Sushi restaurant Nijmegen >>

ALL YOU CAN TASTE LUNCH

Van vrijdag tot en met zondag is Shabu Shabu Nijmegen geopend voor een all you can taste lunch. Bij dit unieke concept geniet u onbeperkt van onze uitgebreide menukaart. U kiest zelf welke gerechten u bestelt, in welke volgorde u ze bestelt en hoe vaak u de specialiteiten bestelt. All you can taste is de ideale manier om nieuwe smaken te ontdekken en om diverse Japanse specialiteiten te proeven, te delen en te combineren. We hebben niet alleen sushi met vlees en vis, maar ook met groenten. Vegetariërs hebben daarom ook voldoende keuze bij Shabu Shabu. Bent u geen visliefhebber? Probeer dan eens de heerlijke salades of warme en koude vleesgerechten van de menukaart.

ALL YOU CAN TASTE DINER

Voor een all you can taste diner kunt u elke dag van de week terecht bij Shabu Shabu Nijmegen. Het concept is hetzelfde als bij de lunch, alleen is onze dinerkaart nog uitgebreider dan de menukaart tijdens de lunch. U kunt dagelijks vanaf 16:00 uur een tafel reserveren voor een diner. Vervolgens geniet u twee uur lang van allerlei Japanse specialiteiten samen met uw collega’s, vrienden of familie. Omdat we het belangrijk vinden dat er een ontspannen sfeer hangt, serveren we onze gerechten niet in de vorm van een buffet. In plaats daarvan brengt ons bedienend personeel de gerechten van uw keuze gewoon bij u aan tafel.

All you can eat Nijmegen >>

NAGENIETEN MET EEN HEERLIJK DESSERT

Naast de vele Japanse gerechten, vindt u in ons restaurant ook een uitgebreid dessertbuffet. Dit buffet is inbegrepen bij het diner. Hier geniet u van heerlijke smaken ijs, vers fruit en allerlei kleine gebakjes. Liever een licht en gezond nagerecht? Kies dan voor een frisse frozen yoghurt met verschillende toppings.

RESERVEREN BIJ SHABU SHABU NIJMEGEN

Wilt u ook een keer gebruik maken van ons unieke all you can taste concept? Reserveer dan een tafel bij Shabu Shabu Nijmegen via de website of bel naar 024 322 2322.

PARKEERINFORMATIE

Parkeergarage ‘Mariënburg’