Japans restaurant Rotterdam

Ons Japanse restaurant in het centrum van Rotterdam is zeven dagen per week geopend voor zowel lunch als diner. We bieden u een uniek all you can taste concept waarbij u onbeperkt geniet van onze uitgebreide menukaart met meer dan honderd Japanse specialiteiten. Reserveer online een tafel of bel naar 010 411 6533.

ONLINE RESERVEREN

  • Openingstijden

    • Zondag t/m donderdag:12:00 - 22:00 uur
    • Vrijdag en zaterdag:12:00 - 22:30 uur
  • Reserveer direct:

    010 411 6533

PRIJZEN LUNCH EN DINER

Lunch (12:00 – 16:00 uur) Diner (vanaf 16:00 uur)
Maandag t/m zondag Maandag t/m woensdag Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd Kerst)
Volwassenen € 18,50 € 27,50 € 28,90
Kinderen van 4 t/m 10 jaar € 9,50 € 12,50 € 12,50
Kinderen tot 4 jaar Gratis Gratis Gratis

DE JAPANSE KEUKEN ONTDEKKEN BIJ SHABU SHABU

We zijn gespecialiseerd in het bereiden van Japanse specialiteiten, onze koks doen dit op dezelfde manier als in het land zelf. Shabu Shabu onderscheidt zich van andere restaurants door het unieke concept, de heerlijke gerechten en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We serveren vele soorten sushi zoals temaki, nigiri en uramaki.

TRENDY SUSHIBAR IN ROTTERDAM

Ons restaurant is te vinden in het centrum van Rotterdam in een levendige buurt met veel uitgaansgelegenheden. Met onze trendy en oosterse inrichting hebben we helemaal een eigen stijl. Een etentje bij Shabu Shabu is daarom de ideale manier om een dagje winkelen in Rotterdam af te sluiten of juist om een avond te starten. We bereiden alle gerechten met verse ingrediënten die we meerdere keren per week aangeleverd krijgen. Dit proeft u terug in de heerlijke sushi, warme gerechten en salades.

Sushi restaurant Rotterdam >>

ALL YOU CAN TASTE LUNCH

Shabu Shabu Rotterdam is zeven dagen per week geopend voor een all you can taste lunch. Het is dagelijks mogelijk om vanaf 12:00 uur te lunchen. Ons unieke concept is gericht op onbeperkt genieten, proeven en bestellen. Twee uur lang mag u alles bestellen van de menukaart. U bepaalt zelf de volgorde en het is natuurlijk ook heel leuk om de verschillende gerechtjes te delen met uw tafelgenoten. Hoewel we gespecialiseerd zijn in sushi, bieden we ook tal van andere Japanse specialiteiten. Bij Shabu Shabu zijn er daarom voor ieders smaak en dieet geschikte gerechten.

ALL YOU CAN TASTE DINER

Een all you can eat diner is elke dag van de week mogelijk vanaf 16:00 uur. Ook hierbij geldt dat u twee uur lang onbeperkt geniet van alles wat we in ons Japanse restaurant te bieden hebben. In meerdere rondes kiest u zelf de gerechten uit en ons bedienend personeel brengt deze vervolgens bij u aan tafel. Het is dus niet nodig om de tafel te verlaten en uw eten bij een buffet af te halen. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw favoriete gerechtjes meerdere keren te bestellen.

All you can eat Rotterdam >>

DESSERTBUFFET MET FROZEN YOGHURT

Onze vestiging in het centrum van Rotterdam heeft een uitgebreid dessertbuffet waar u na het diner gebruik van mag maken. We serveren hier verschillende smaken ijs, vers fruit en andere toetjes. De specialiteit van ons dessertbuffet in Rotterdam is de frozen yoghurt; een heerlijk en fris nagerecht met een ruime keuze aan toppings.

RESERVEREN BIJ SHABU SHABU ROTTERDAM

Wilt u ons all you can eat concept zelf ervaren tijdens een lunch of diner? Reserveer dan uw tafel via onze website of neem telefonisch contact met ons op via 010 411 6533.

PARKEERINFORMATIE

Parkeergarage ‘Westblaak’

Als gast van Shabu Shabu is het mogelijk om hier tegen een gereduceerd tarief te parkeren, de uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van ons restaurant.

SUSHI BESTELLEN BIJ SHABU TO GO

Om thuis te genieten van heerlijke sushi en andere Japanse specialiteiten bestelt u eenvoudig en snel bij Shabu To Go. Dit is onze bezorgservice. Bestellen gaat heel makkelijk via de website binnen no-time bezorgen we de gerechten van uw keuze bij u thuis. Afhalen is ook mogelijk bij de vestiging van Shabu To Go aan de Coolsingel in Rotterdam.

 

Sushi bestellen Rotterdam >>