Kerstmenu 2018

22 November, 2018 13:47

Heeft u al plannen gemaakt voor de aankomende feestdagen? Bij Shabu Shabu kunt u nu reserveren voor een volledig verzorgde kerstbrunch of kerstdiner. Naast alle gerechten op ons uitgebreide menukaart met de lekkerste sushi en grill gerechten, is het ook mogelijk om een ‘All-in drink’ arrangement te reserveren. Zo kunt u helemaal onbezorgd genieten deze Kerst!

+++++ Vanaf de eerste kerstdag tot einde van het jaar ontvang iedereen die bij Shabu Shabu komen eten een dagje wellness voucher cadeau bij de mooiste wellnessresorts van Nederland t.w.v. ruim €30,-*. Reserveer snel, want OP=OP!! *Vraag naar de voorwaarden bij reservering, exclusief boekingskosten +++++Kerstbrunch ( 12:00 – 15.30 )
Kom met u familie of vrienden genieten van een heerlijke kerstbrunch voor een vaste prijs. Tijdens de brunch heeft u keuze uit alle gerechten van de kaart, inclusief drankjes en eindigt u de middag met al het lekkers van onze uitgebreide dessertbar!

Kerstdiner ( 17:00 – 22.30 )
Wilt u liever met uw gezelschap Kerst vieren met een uitgebreid diner? Dat kan! 2,5 uur lang kunt u genieten van alle hapjes van de menukaart, inclusief een welkomstdrankje & 1 side order zonder bijbetaling. Uiteraard eindigt u de avond met lekkernijen van onze dessertbar en krijgt u ook nog eens een leuk kerstpresentje mee naar huis! ! Maak de avond helemaal compleet met het ‘All-in drink’ arrangement. Voor maar 10,- extra geniet u onbezorgd van een compleet diner. Wilt u onbezorgd genieten deze Kerst? Reserveer dan nu een tafel bij één van onze restaurants.

Shabu Shabu kerstmenu 2018
Shabu Shabu kerstmenu 2018