Nieuws

Vier de zomer bij Shabu Shabu

Vier de zomer bij Shabu Shabu

Summer Deal wegens succes verlengd!!  ☀️ Profiteer nu ook in augustus 7 dagen per week!!! van een heerlijke all-in drink actie. Voor maar €5,- extra kun je tijdens het diner onbeperkt genieten van drankjes op de kaart.


Voorwaarden  Geldig bij alle filialen Geldig 7 dagen per week Geldig van 1 augustus t/m 31 augustus 2018* Geldig vanaf 2 personen Dit all-in arrangement is 2 uur geldig Het hele gezelschap dient deel te nemen Alleen geldig bij betaald diner (actie geldt dus niet voor 0 - 3 jarigen) Niet geldig bij lunch Geldt voor huiswijn, tapbier, fris, Calpis & selectie aan warme dranken Niet geldig in combinatie met andere acties Drank verspilling wordt niet op prijs gesteld *Let op! De actie geldt bij Shabu Shabu Amsterdam Rembrandtplein niet op zaterdag 4 augustus.
Verras je vader met Vaderdag

Verras je vader met Vaderdag

Aanstaande zondag is het weer Vaderdag en wat is er dan leuker dan jouw liefste vader te verrassen met een leuk uitje, zoals een etentje bij Shabu Shabu?

Summer Deal Shabu Shabu Leiden

Summer Deal Shabu Shabu Leiden

Vier de zomer bij Shabu Shabu Leiden!!

Vier de zomer bij Shabu Shabu Zoetermeer

Vier de zomer bij Shabu Shabu Zoetermeer

Vier de zomer bij Shabu Shabu!

Wat is het genieten met deze heerlijke temperaturen! Om dat te vieren geven we bij Shabu Shabu Zoetermeer de gehele maand juni een drankje weg.
Kom gezellig langs en geniet optimaal van de zomer!

De perfecte Moederdag bij Shabu Shabu

De perfecte Moederdag bij Shabu Shabu

Zondag 13 mei is het weer zover: Moederdag! Dat betekent natuurlijk dat je de allerliefste moeder in het zonnetje moet zetten!

Maak met Kerst je eigen sushi creaties

Maak met Kerst je eigen sushi creaties

De feestdagen staan weer voor de deur en wat hoort er bij Kerst? Jawel, eten! Heb je nog geen idee wat het kerstdiner gaat worden, maar vind je het wel leuk om je familie en/of vrienden te verrassen met iets unieks? Dan zijn deze sushi kerst creaties echt iets voor jou.

Share your Disaronno Sour en win tickets naar Milaan

Share your Disaronno Sour en win tickets naar Milaan

Share your Disaronno Sour en win tickets naar Milaan! ✈️ Bestel in de maand december bij Shabu Shabu een heerlijke Disaronno Sour voor maar €5,00! Maak een leuke, originele foto met jouw Disaronno Sour en plaats deze onder dit bericht met de hashtags #DisaronnoSour #ShabuShabu.
Shabu Shabu samen met Vis en Seizoen op Gastvrij Rotterdam

Shabu Shabu samen met Vis en Seizoen op Gastvrij Rotterdam

Van 18 t/m 20 september stond Shabu Shabu samen met visleverancier Jan van As in Ahoy op dé horecavakbeurs van Nederland, Gastvrij Rotterdam.
Deze drie dagen stonden in het teken van duurzame vis, culinair genieten en de filosofie achter de stichting en de samenwerking met Shabu Shabu.

Opening nieuwe vestiging Alphen aan den Rijn

Het is dan eindelijk zover! Na een periode van hard werken kunnen we melden dat we de deuren van onze nieuwe vestiging in Alphen a/d Rijn mogen openen. Vanaf woensdag 9 augustus is iedereen welkom voor een overheerlijk All you can taste diner.
Om de opening extra feestelijk te vieren geven wij t/m 31 augustus 15% openingskorting op een All you can taste diner. Kom je ook ons nieuwe restaurant bekijken en genieten van onze heerlijke gerechten? Reserveer nu online!
Shabu Shabu stapt over naar duurzame vis

Shabu Shabu stapt over naar duurzame vis

Shabu Shabu bereidt al geruime tijd haar gerechten met duurzame vis en is nu als eerste sushiketen in Nederland partner van Stichting Vis&Seizoen. Deze stichting is een initiatief van Versvishandel Jan van As en heeft als doel de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel te verduurzamen. Shabu Shabu wil door middel van dit partnerschap bijdragen aan een duurzame visvangst en kweek.

Getoond 1–10 van 56123456