Nieuws

Maak met Kerst je eigen sushi creaties

Maak met Kerst je eigen sushi creaties

De feestdagen staan weer voor de deur en wat hoort er bij Kerst? Jawel, eten! Heb je nog geen idee wat het kerstdiner gaat worden, maar vind je het wel leuk om je familie en/of vrienden te verrassen met iets unieks? Dan zijn deze sushi kerst creaties echt iets voor jou.

Share your Disaronno Sour en win tickets naar Milaan

Share your Disaronno Sour en win tickets naar Milaan

Share your Disaronno Sour en win tickets naar Milaan! ✈️ Bestel in de maand december bij Shabu Shabu een heerlijke Disaronno Sour voor maar €5,00! Maak een leuke, originele foto met jouw Disaronno Sour en plaats deze onder dit bericht met de hashtags #DisaronnoSour #ShabuShabu.
Shabu Shabu samen met Vis en Seizoen op Gastvrij Rotterdam

Shabu Shabu samen met Vis en Seizoen op Gastvrij Rotterdam

Van 18 t/m 20 september stond Shabu Shabu samen met visleverancier Jan van As in Ahoy op dé horecavakbeurs van Nederland, Gastvrij Rotterdam.
Deze drie dagen stonden in het teken van duurzame vis, culinair genieten en de filosofie achter de stichting en de samenwerking met Shabu Shabu.

Opening nieuwe vestiging Alphen aan den Rijn

Het is dan eindelijk zover! Na een periode van hard werken kunnen we melden dat we de deuren van onze nieuwe vestiging in Alphen a/d Rijn mogen openen. Vanaf woensdag 9 augustus is iedereen welkom voor een overheerlijk All you can taste diner.
Om de opening extra feestelijk te vieren geven wij t/m 31 augustus 15% openingskorting op een All you can taste diner. Kom je ook ons nieuwe restaurant bekijken en genieten van onze heerlijke gerechten? Reserveer nu online!
Shabu Shabu stapt over naar duurzame vis

Shabu Shabu stapt over naar duurzame vis

Shabu Shabu bereidt al geruime tijd haar gerechten met duurzame vis en is nu als eerste sushiketen in Nederland partner van Stichting Vis&Seizoen. Deze stichting is een initiatief van Versvishandel Jan van As en heeft als doel de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel te verduurzamen. Shabu Shabu wil door middel van dit partnerschap bijdragen aan een duurzame visvangst en kweek.

Shabu Shabu steunt KiKa

Shabu Shabu steunt KiKa

Shabu Shabu steunt de strijd tegen Kinderkanker. Op 25 juni lopen wij met ons team mee met de Run for KiKa in Rotterdam.

Persbericht

Shabu Shabu is recentelijk in de media ter sprake geweest. Hierin werd gespeculeerd over één vestiging, welke al geruime tijd is gesloten, waar de Belastingdienst een onderzoek naar is gestart. Shabu Shabu biedt haar volledige medewerking en zal er alles aan doen om het onderzoek te ondersteunen. Shabu Shabu bestaat momenteel uit 13 all you can taste restaurants en negen Shabu To Go vestigingen verspreid over heel Nederland. In al onze vestigingen staan onze bedrijfswaarden hoog in het vaandel.

6 Jaar Shabu Shabu Amersfoort winactie

 PRIJS: GRATIS ALL-IN ARRANGEMENT VOOR 2. Omdat wij op 8 maart jarig zijn, geven wij 5 gratis All-in arrangementen weg. In de gehele maand maart maken gasten bij Shabu Shabu Amersfoort, kans op een gratis All-In diner arrangement voor 2 personen bij Shabu Shabu Amersfoort. Het All-In arrangement t.

Vier uw kerst bij Shabu Shabu

Heeft u al een idee hoe u de kerst gaat vieren? Wat dacht u van een heerlijke sushi & grill kerstbrunch of -diner van Shabu Shabu.
Dit jaar heeft u ook de keuze om een All you can drink arrangement erbij te nemen. Liever thuis genieten van onze sushi, dan kunt u ook onze sushi partybox bestellen.

Klik hier en reserveer direct om verzekerd te zijn van een plek. 

Shabu Shabu bestaat dit jaar 10 jaar.

Om ons 10-jarig jubileum te vieren, geven wij een feest en u kunt erbij zijn. 10 NOVEMBER 2016 VAN 18:30 - 22:00 u. TICKET: € 50,- Dit kunt u op de avond verwachten: • All-In Sushi & Grill (incl. drank)* • Miss ZsaZsa als uw hostess • Welkomstcocktail • Live muziek met diverse artiesten en DJ • Loterij met de hoofdprijs: 1 JAAR LANG GRATIS ETEN BIJ SHABU SHABU** • Gratis goodiebag Dit alles en nog veel meer voor maar €50,-. Tickets zijn alleen vooraf te koop, hier in ons restaurant.
Getoond 1–10 van 51123456