Sushi restaurant Alphen aan den Rijn

0172 203 000
Routebeschrijving

Baronie 233-239
2404 XE Alphen aan den Rijn

Openingstijden

Zondag t/m donderdag 16:00 - 22:00
Vrijdag en zaterdag 16:00 - 22:30

Diner (laatste ronde bestelling zo-do 21:45 uur & vr-za 22.15 uur)

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 28,50 / Kinderen* € 12,90
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 29,70 / Kinderen* € 12,90

*kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 - 3 jaar gratis.

GRATIS PARKEREN OMGEVING PARKEERGARAGE DE BARONIE EERSTE 1,5 UUR GRATIS

 

Gunkan, nigiri, temaki, sashimi, urumaki en maki van zalm, garnaal, inktvis, octopus, kuit, paling, krab, sint-jakobsschelp, avocado, tofoe en ei…. Voor de lekkerste sushi in Alphen a/d Rijn komt u al snel uit bij restaurant Shabu Shabu. Naast koude gerechten staat er ook een groot aantal smaakvolle warme gerechten op de kaart, zoals tori, ramuyaki, gyu yaki, tonkatau, ika tempura en groenten.

VERSE SUSHI

Sushi eten bij Shabu Shabu betekent genieten van verse producten. De koks van het restaurant maken alleen gebruik van verse vis en vlees. Met oog voor detail worden de verschillende Japanse hapjes met zorg voor u bereid. Wij werken volgens het ‘all you can eat’ principe. Dit betekent dat u in 2 uur zoveel kunt eten als u wilt. En u bepaalt zelf in welke volgorde u de gerechtjes en sushi bestelt.

ONTSTAAN SUSHI

Sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië en heeft zijn weg vervolgd naar Japan in de zevende eeuw. Het is een manier om vis te bewaren. Hoewel in de eerste instantie rauwe vis het belangrijkste ingrediënt was voor sushi, wordt tegenwoordig ook veel sushi gemaakt van gebakken vis, schelpdieren en andere ingrediënten.

BETAALBARE SUSHI

Sushi is gezond. Sushi is voedzaam, heeft een laag vetgehalte en bevat veel omega-3 vetzuren. Dat sushi in Alphen a/d Rijn betaalbaar kan zijn, bewijst Shabu Shabu. Het sushirestaurant in Alphen a/d Rijn is ruim opgezet, u kunt er terecht voor overheerlijke diners en er ademt een gezellige sfeer. De bediening is snel, gastvrij en vriendelijk.
Bekijk snel de Menu kaart van Shabu Shabu om een keuze te maken.

SHABU SHABU DESSERTBUFFET

In onze vestiging in Alphen a/d Rijn vindt u naast Japanse specialiteiten ook een uitgebreid dessertbuffet. Zo geniet u na uw sushi ervaring van de lekkerste nagerechten, u heeft bij ons de keuze uit o.a.vers fruit, ijs en soesjes.

0172 203 000